Intro to Tantra

Loading Events

« All Events

Intro to Tantra

September 29 | 1:00 pm - 5:00 pm

€45
Intro to Tantra

Wat als diepe meditatie en menselijke verbinding hand in hand gaan?
Wat als de ander een toegang is tot diepe vrijheid?
Wat als je al je ervaringen zou omarmen?

In deze introductie tot Tantra-workshop duiken we in de kunst van bewuste verbinding met jezelf en anderen. Volgens Tantra wordt diepe vrijheid gevonden als we leren ‘ja’ zeggen tegen al onze ervaringen. Als we stoppen met het ontkennen of negeren van wat waar is voor ons. Als we onszelf kunnen laten ‘zijn’, niet alleen voor onszelf, maar ook in contact met anderen.

De traditie van Tantra bestaat al meer dan 2500 jaar. In tegenstelling tot sommige spirituele stromingen die zich richten op het overstijgen van bepaalde menselijke ervaringen zoals passie, woede en verlangen, moedigt Tantra ons aan om volledig in het leven te duiken – met alles wat daar bij hoort. Het nodigt je uit om je bewustzijn te brengen bij ervaringen die heerlijk zijn én ervaringen die pijnlijk zijn. Wanneer we dat doen, kunnen we echt door het leven geraakt worden en openbaart de volheid van het bestaan. Zo kunnen we werkelijk groeien door elke ervaring die ons pad kruist.

In deze workshop creëert Ruben (Psychoog en Tantra-docent) een bewuste ruimte voor jou om de verbinding met jezelf te verdiepen, tools te leren om oprecht in contact te zijn met een ander zonder jezelf te verliezen en open te staan voor het mysterie van het Leven.

Door middel van verschillende geleide meditaties, communicatie-oefeningen en ademwerk nodigen we je uit om een belichaamd begrip van Tantra en verbinding te ervaren. Als je nieuwsgierig bent naar dit unieke en diep transformerende pad, verwelkomen we je graag op deze introductie tot Tantra-avond.

Wil je meer leren over Tantra, lees dan onze blogpost of beluister de podcast ‘Wat is Tantra?’ op https://www.integratedtantra.com/wat-is-tantra/

Neem contact met ons op via e-mail of Instagram als je vragen hebt.

Liefs,
Ruben

PRAKTISCHE INFORMATIE:
– Wat mee te nemen:
– Comfortabele kleding
– Een waterfles
– Optioneel een pen en papier om te schrijven

Voor singles en koppels

PRIJZEN:
– Een persoons ticket €45,-
– Twee persoons ticket €80,-

Details

Date:
September 29
Time:
1:00 pm - 5:00 pm
Cost:
€45

Venue

Edanz
Van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, Groningen 9716 EJ Netherlands

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *